MailChimp Assistance

 

Her nedenfor kan du få et overblik over, hvilke typer assistance, du kan booke mig til. Har du spørgsmål eller ønsker du at booke mig til din opgave, kan du nå mig via mail til: clara@claraloefgren.com


Online MailChimp kurser

Du har mulighed for at købe et eller flere af mine online MailChimp-kurser på dansk. (Pt. er de dog ikke tilgængelige, da jeg er igang med at opdatere dem - men du har mulighed for at tilmelde dig min "update"-liste her og modtage info samt en "early bird"-rabat, når det første kursus bliver tilgængeligt :).

Kurserne består af video trin-for-trin instruktionsfilm og arbejdsark.


Skræddersyet MailChimp undervisning & workshops

Det er fantastisk frigørende selv at ha' tjek på, hvordan emailnyhedsbrevene layoutes og udsendes, hvordan du aflæser rapporter og opsætter automatiserede email-flows. Jeg elsker MailChimp og viser dig meget gerne, hvordan systemet fungerer - trin for trin. 

Undervisningen kan foregå hos dig (hvis du har kontor i Københavnsområdet) eller her i mit kontor på Frederiksberg allé. 

Maks. 3 deltagere.


Teknisk assistance // du slipper for bøvlet

Vil du bare gerne betale dig fra bøvlet og vide at din opgave bliver fikset til tiden på professionel vis? Så kan du booke mig til at sørge for opsætning / import af lister, segmentering, opsætning af automatiserede emails, udsendelse af emailnyhedsbreve og analyse af rapporter etc.


Design & opsætning af MailChimp emailskabelon

Få designet og produceret en professionel emailskabelon, som matcher din virksomheds visuelle identitet. Emailskabelonen vil være mobiloptimeret og jeg sender dig desuden link til trin-for-trin instruktionsfilm, der viser dig, hvordan skabelonen anvendes.